< Till bloggens startsida

One more spoon of cough syrup now

OK. 
Jag vet. 
Jag ska blogga. 
 
I fredags åkte jag och Karro på vår första Jönköpingstrip. Vi hälsade på på SVF (där var det trevligt), sen träffade vi Anton en kortis och sen tog vi bussen till IKEA och käka billiga köttbullar och drack gratis kaffe. Eftersom bussarna går lite sisådär hade vi tre timmar över, så vi såg en film. Den där nya Woody Allen-rullen. Den var bra, fast jag fattade nog inte så mycket (kanske inte meningen heller)
 
I söndags var jag på gudstjänsten i Missionskyrkan. Jag är van vid att gudstjänster börjar klockan elva. Men det slog mig vid kvart i tio att jag kanske skulle kolla när det börjar... det började tio.. jag kom tjugo över. Efter det följde jag med Petter hem till hans föräldrar och blev bjuden på mat och gott sällskap. Dessutom lärde Petter mig att virka mormorsrutor! 
 
Idag har vi börjat med photoshop, det mesta hon gick igenom kunde jag, lite nya kortkommandon bara. Men det känns som att det kommer gå rätt fort fram, så det känns bra! sen har vi börjat kladda lite med färg. Det känns gött att komma igång!
 
Nämen, nu blir det nått avsnitt Lost till och några fler mormorsrutor ;)
 

We will sing from the highest hills

Ok. So far, so good!
 
Jag har lärt mig massor idag, typ. 
- några nya namn (kanske)
- att det finns screenramar man måste spänna duken på själv 
- var ICA ligger
- att lampan på toan har humörsvängningar
- koden till tvättstugan
- att av de som bor i vår uppgång är det bara jag och Karro och tackar ja till gratis fika
 
Vi är 6 stycken i klassen nu, kanske skulle börja nån mer. Men lokalerna är bättre än på min förra skola och det känns riktigt gött! Imorn ska vi göra vår första offentliga utsmyckning, en jätteväv! 
 
Pappa ringde idag (medans jag och Karro tittade på Vem vet mest?) och skulle skälla på mig för att jag inte sparat kokinstruktionerna till couscousen i plåtburken. I plåtburken har jag blandat röd och vit quinoa och instruktionerna står på sidan, för couscous också. Men det är inte alltid så enkelt ;)

Until you've seen the dawn rise

Ok. Nu har vi landat. Grejerna är uppackade och sängen är bäddad. Imorn börjar det på allvar, sjukt spännande blir det i alla fall!


Well I don't know if I believe that's true

Nu sitter jag inträngd i baksätet på bilen bredvid min gitarr under en kudde. Bakom oss åker Karro och Maria. Karro har mer grejer än jag, så det känns bra :)

Det känns fortfarande overkligt, men nu händer det. Jag flyttar! Ikväll tänker vi mjukstarta med att gå runt sjön och se en film :)


Sing it high, sing it low

Jag tänkte att jag skulle skriva nått, komma in i nån slags rutin. Men det blev helt plötsligt väldigt jobbigt. Sandra och Lina åkte just härifrån och det blev som på riktigt. Jag flyttar imorn. 

I see friends shaking hands

Det känns fortfarande som att flytten till Mullsjö är en månad bort. Verkligen inte som att det är på onsdag! Jag kommer nog inte förstå det förrän på onsdag när päronen åker och jag och Karro blir ensammast i världen.

Hejdåandet har börjat på riktigt också.
Hjälp.

Gratis kaffe och billiga köttbullar på Ikea är en bra grej ;)


You make the rocking world go round

Ok. Att sova 3 personer i en hundratjugo säng är en dålig idé.
Fast det hade varit mysigare om de andra hade varit trevliga och luktat gott! (right back at you!)
 
 
Jag har tvättat fönster idag också. Det ville jag göra en gång när jag var liten, typ som i jag tjatade för att få göra det. Nu förstår jag varför mina föräldrar lät mig göra det :)
 
 

You make me new. You are making me new

BAH!
Palt(läs:tacos)koma!
Nu ska här sovas innan jag blir attackerad av tomtarna som sover i mitt vardagsrum


She loves me yeah yeah yeah

Slagstaglass öppnar 11.

Jag vet det nu.  

Glass är i vilket fall gott! :)


You make beautiful things out of dust

Jag läste i en tidning att om man flyttar från stan ska man skaffa sig ett bra mobilabonnemang, eftersom att man, som straff för att man flyttar är skyldig att hålla kontakten med de där hemma.
Jag kan ju inte ringa alla varje dag, så jag tänker att en blogg är la en bra idé! 
 
Jag kommer med största sannolikhet att ha glömt bort att jag har en blogg om två månader. Men man vet ju aldrig ;)
 
(Hej mamma!)

RSS 2.0